Board indexPortal
Last visit was: It is currently 6. Apr 2020 13:59


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
FollowersFollowers: 0
BookmarksBookmarks: 0
Views: 601

AuthorMessage
 Post subject: Bug in in8_4wz_y2-3.11 zyklisch senden
PostPosted: 23. Jun 2016 23:46 

Joined: 06.2014
Posts: 35
Gender: Male
kann es sein das hier die zyklisch senden (bei Ein und AUS) Zeiten nicht stimmen?
Zeitbasis 1,1min Zeitfaktor 60
Objekt wird alle 5 Sekunden gesendet.
Nur Eingang 2 getestet

Bei allen Versionen scheint hier der Bug zu existieren.
Version 3.10 --> alle 25 Sekunden
Version 3.09 --> alle 26 Sekunden
Version 3.08 --> alle 26 Sekunden.

Einzig wenn die Zyklisch senden Zeitbasis auf 1s / Faktor 60 eingestellt ist stimmen die werte.
wird dann alle 60 Sekunden wiederholt.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | Theme created StylerBB.net
phpBB3 free Forum by UserBoard.org | All Rights Reserved.
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Dein Forumo Forum web tracker